Vi söker lönekonsult

Luminor Revision är en medelstor revisionsbyrå i Kronobergs län med kontor i Växjö, Älmhult och Markaryd. Hos oss får du chansen att arbeta med en stor variation av kunder och uppdrag samtidigt som du själv får möjlighet att påverka din utveckling. Vi har en prestigelös företagskultur där alla anställda hjälps åt för att bistå våra kunder på bästa sätt. Dessutom är vi övertygade om att en bra balans mellan arbetsliv och fritid ger det bästa resultatet både för våra medarbetare och för oss som företag.

Nu söker vi lönekonsult till våra kontor. Vi söker dig som har några års erfarenhet eller som nyligen har avslutat din utbildning. Hos oss får du arbeta med löneadministration till byråns kunder som verkar inom olika branscher. Det innebär att du kommer att arbeta med lönehantering och rådgivning i lönefrågor och processer i samverkan med våra erfarna lönekonsulter.

Du bör vara öppen och social som person, gilla att skapa relationer och bygga nätverk, vara lösningsorienterad samt ha ett affärsmässigt tänk. I första hand söker vi dig med erfarenhet av arbete inom lönehantering och vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller löneadministration. Har du kunskaper inom redovisning är det meriterande.

Vid frågor går det bra att kontakta:

Mårten Dahlman, 073-962 20 14, marten.dahlman@luminor.se

Amanda Rickardsson, 073-145 21 59, amanda.rickardsson@luminor.se

Vi kallar till intervju löpande så inkom gärna med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Varmt välkommen att ansöka på info@luminor.se!

Luminor Revision AB trading as Luminor Revision is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members which are independent legal entities.

Växjö

Markaryd

Älmhult