Vi söker revisionsmedarbetare till Växjö och Älmhult

Luminor Revision är en medelstor revisionsbyrå i Kronobergs län med kontor i Växjö, Älmhult och Markaryd. Hos oss får du chansen att arbeta med en stor variation av kunder och uppdrag samtidigt som du själv får möjlighet att påverka din utveckling. Vi har en prestigelös företagskultur där alla anställda hjälps åt för att bistå våra kunder på bästa sätt. Dessutom är vi övertygade om att en bra balans mellan arbetsliv och fritid ger det bästa resultatet både för våra medarbetare och för oss som företag.

Nu söker vi revisionsmedarbetare till våra kontor i Växjö och Älmhult. Vi söker både dig som är nyutexaminerad alternativt har några års erfarenhet. Hos oss får du arbeta med att granska kunders finansiella information, biträda med rådgivning och fungera som bollplank mot våra kunder i deras ekonomiska utmaningar. Mycket av arbetet sker i team och såväl ute hos kund som från kontoret.

Du bör vara öppen och social som person, gilla att skapa relationer och bygga nätverk samt ha ett intresse för siffror och problemlösande. Du bör ha en universitets-/högskoleexamen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision. Det är meriterande om du uppfyller Revisorsinspektionens krav för auktorisation.

Vid frågor går det bra att kontakta:

Tommy Jonasson , 070-850 40 70,  tommy.jonasson@luminor.se

Amanda Rickardsson, 073-145 21 59, amanda.rickardsson@luminor.se

Vi kallar till intervju löpande så inkom gärna med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Varmt välkommen att ansöka på info@luminor.se!

Luminor Revision AB trading as Luminor Revision is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members which are independent legal entities.

Växjö

Markaryd

Älmhult