Skip to main content

Redovisningskonsult till Växjö eller Älmult

Vi söker redovisningskonsulter till kontoren i Växjö eller Älmhult. Placeringsort bestäms i samråd med den sökande men arbetet kan komma att utföras på båda orterna oavsett placeringsort. Hos oss får du möjligheten att arbeta med löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt rådgivning till byråns kunder som verkar inom olika branscher. Initialt kommer tyngdpunkten ligga på löpande bokföring och bokslut och vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från liknande arbete. Du kommer att arbeta i ett team med både seniora och juniora redovisningskonsulter. Vi arbetar i en digital miljö och de program vi huvudsakligen använder är Fortnox och Capego det är meriterande om du har erfarenhet av dessa. Tidigare arbete på revision- eller redovisningsbyrå är också meriterande.

Du bör vara öppen och social som person, gilla att skapa relationer och bygga nätverk, vara lösningsorienterad samt ha ett affärsmässigt tänk. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och vi erbjuder även en kontinuerlig vidareutbildning för att upprätthålla fortsatt hög kvalitet på dina kunskaper.

Vid frågor går det bra att kontakta:

Mårten Dahlman
marten.dahlman@luminor.se
073-962 20 14

Amanda Rickardsson
amanda.rickardsson@luminor.se
073-145 21 59

Vi kallar till intervju löpande så inkom gärna med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Varmt välkommen att ansöka på info@luminor.se!

Luminor Revision AB trading as Luminor Revision is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members which are independent legal entities.