Skip to main content

Vi söker skattekonsult till Växjö

Luminor Revision är en medelstor revisionsbyrå i Kronobergs län med kontor i Växjö, Älmhult och Markaryd. Hos oss får du chansen att arbeta med en stor variation av kunder och uppdrag samtidigt som du själv får möjlighet att påverka din utveckling. Vi har en prestigelös företagskultur där alla anställda hjälps åt för att bistå våra kunder på bästa sätt. Dessutom är vi övertygade om att en bra balans mellan arbetsliv och fritid ger det bästa resultatet både för våra medarbetare och för oss som företag.

Vi söker nu en skattekonsult till vårt kontor i Växjö. Vi söker dig som nyligen har avslutat dina studier, alternativt har några års erfarenhet av kvalificerat arbete med skattefrågor i antingen privata sektorn eller på myndighet och domstol. Hos oss får du från start möjlighet att arbeta med utmanande skattefrågor och tillsammans med andra medarbetare hjälpa våra kunder.

Du bör vara öppen och social som person, gilla att skapa relationer och bygga nätverk samt ha ett intresse för skatterätt och problemlösning. Du bör ha en universitets-/högskoleexamen inom juridik, gärna med inriktning mot skatterätt.

Vid frågor går det bra att kontakta:

Björn Book,  070-979 37 11, bjorn.book@luminor.se

Lars Johansson, 076– 226 63 88, lars.johansson@luminor.se

Vi kallar till intervju löpande så inkom gärna med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Varmt välkommen att ansöka på info@luminor.se!

Luminor Revision AB trading as Luminor Revision is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members which are independent legal entities.